Hout container huren

Houtafvalcontainers

€ 145,00 excl. BTW

€ 175,45 incl. BTW

Houtcontainer 3m3

€176 excl. BTW

€ 212,96 incl. BTW

Houtcontainer 6m3

€ 190,85 excl. BTW

€ 230,93 incl. BTW

Houtcontainer 10m3

Meer over dit bakkie

Wat mag u afvoeren?

Wat mag u niet afvoeren?

Wanneer een hout container huren?

Een hout container huren is perfect voor klussen waarbij veel (schoon) houtafval vrijkomt en u het afval snel en eenvoudig wilt afvoeren. Op dat gebied nemen we namelijk een groot deel van de klus uit handen door de container bij u op locatie te plaatsen en uw volle container vanaf hier weer af te voeren. Het enige wat u moet doen is de container vullen met (het juiste) afval. De tijd die u dus bespaart met het huren van een hout container kunt u mooi gebruiken om uw klus af te maken of om even een rust moment in te lassen in een toch al hectische periode. Wij snappen het volkomen dat u daar aan toe bent. De container huren is eveneens een fluitje van een cent. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat leggen we u in een paar stappen uit. Niks zal meer in de weg staan om uw gewenste container te bestellen.

Eenvoudig uw houtcontainer bestellen

Bij 010 Afvalcontainers bestelt u een houtcontainer in slechts vier stappen:

Als eerste selecteert u op onze website de container die u nodig heeft. Hierbij kiest u een passende uitvoering van de houtcontainer, denk hierbij aan de verschillende formaten en de open of gesloten variant. Wij raden u aan om een ruime schatting te maken van de hoeveelheid afval. Heeft u nog ander afval dan alleen hout? Dan raden we aan om te kijken naar een andere containersoort die beter bij uw afvalstroom past. Wat u wel en niet mag afvoeren als u een hout container wilt huren, staat beschreven bij elke containersoort. Twijfelt u nog? Neem dan gerust contact met ons op.

Eenmaal gekozen plaatst u de bestelling in uw winkelmand en rekent u deze af via een betaling met iDEAL, creditcard of bancontact. Bij het huren van een hout container geeft u direct aan waar en wanneer u de container geplaatst zou willen hebben. Uiteraard komen wij de container op de afgesproken dag bij u plaatsen.

Daarna vult u de container met het afval. Zoals al genoemd, is het belangrijk dat u bij een hout afval container huren, de container enkel met houtafval vult. Heeft u naast houtafval ook nog andere afvalstromen? Ga dan voor de bouwcontainer of grofvuil container. Houd rekening met naheffingen wanneer u alsnog ander afval dan houtafval in een houtafval container afvoert.

Wanneer u klaar bent met de container of wanneer deze vol is, komen wij de container weer bij u ophalen. Wanneer u klaar bent met de hout container huren maakt u dan ook een ophaalafspraak. Dan komen wij de container zo snel mogelijk afvoeren.

Snelle levering bij huren houtafval container

Bij 010 Afvalcontainers leveren we dankzij onze partners niet alleen voordelige houtcontainers in regio Rotterdam, maar in heel Nederland. Zo zijn wij ook buiten regio 010 uw leverancier in afval afvoeren en maken we het land samen een stukje groener met onze duurzame afvalverwerking. Morgen al een container nodig? Geen probleem! Op werkdagen voor 16:00 besteld is namelijk de volgende werkdag al geplaatst.

Sinds 2020 gelden in de stad Den Haag nieuwe regels omtrent gebruik openbare weg voor (bouw)werkzaamheden. Hierdoor kunnen wij niet te allen tijden binnen 24 uur leveren.

Niet de juiste container gevonden?

Bekijk onze afvalcontainers pagina en wij helpen je aan de juiste container voor uw klus!