Afzetcontainer huren?

Voor iedere afvalstroom een passende afzetcontainer

Bij 010 Afvalcontainers hebben we zes containers in het aanbod: de bouwcontainer, de grofvuil container, de houtcontainer, de puincontainer, de groencontainer en de grondcontainer. Bij de grondcontainer maken we vervolgens het onderscheid tussen de reguliere grondcontainer en de grondcontainer PFOA. Dit laatste betreft verontreinigde grond, welke in verschillende gebieden in Nederland is aangetroffen. Op deze manier kiest u de afzetcontainer die aansluit bij de afvalstroom die u verwacht en het is belangrijk om hierbij ook het juiste formaat van de desbetreffende container te kiezen. Alle afzetcontainers zijn namelijk te verkrijgen in diverse formaten: de 3m3, de 6m3 en de 10m3. De 10m3 is hierbij te verkrijgen in zowel een open als een gesloten variant.

Let op: ga bij twijfel over het formaat altijd voor het grotere formaat van de afzetcontainer. Over het algemeen valt de daadwerkelijke hoeveelheid namelijk hoger uit dan van tevoren gedacht. Houd hier rekening mee!

Gemengd vs. ongemengd

De zes containers staan voor zes verschillende afvalstromen: bouwafval, grofvuil, houtafval, puinafval, groenafval en grondafval. In het geval van bouwafval en grofvuil spreken we van gemengde afvalstromen en dat wil zeggen dat deze afvalstromen een combinatie zijn van meerdere afvalsoorten. Zo omvat bouwafval bijvoorbeeld puinafval, maar ook houtafval, metaal en plastic. Het afval uit de bouwafval container en de grofvuil afzetcontainer zal bij aankomst op onze werkplaats dan ook eerst gescheiden moeten worden. Doen we dit niet, kunnen we het afval niet recyclen en zullen we het moeten verbranden. Dit willen we omwille van het milieu uiteraard vermijden en daarom vallen de bouw- en grofvuil containers in een hogere prijsklasse dan de andere containers.

010 containers voor scherpe tarieven

Bij 010 Afvalcontainers hanteren we voordelige en transparante all-in prijzen voor het huren van een afzetcontainer. De volgende services zijn namelijk al inbegrepen bij het tarief voor de afvalcontainer:

De containerhuur is bij de afzetcontainer te verlengen tegen een tarief van €2,50 per extra dag, exclusief BTW. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meteen een afzetcontainer huren?

Ga dan direct naar onze webshop en kies de afzetbak die past bij uw afvalstroom! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste bak? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!