3m3 container huren?

Klein maar fijn!

De 3m3 container is de kleinste container in ons aanbod en is te verkrijgen in zes containersoorten, namelijk: de bouwcontainer, de grofvuilcontainer, de houtcontainer, de puincontainer, de groencontainer en de grondcontainer. Ieder container is hier dan ook gericht op een eigen afvalstroom, waarbij we bij grofvuil en bouwafval spreken van gemengde afvalstromen. Dit wil zeggen dat deze afvalstromen bestaan uit meerdere afvalstromen, waaronder puin- en houtafval, maar ook metaal, plastic, glas en kunststof. Heeft u dus te maken met meerdere afvalsoorten? Ga dan voor een 3 m3 container voor grofvuil of een 3 kuub container voorn bouwafval.

Twijfelt u of de 3 kuub container groot genoeg is voor uw klus? Ga dan voor de 6m3 container. De ervaring leert dat de daadwerkelijke hoeveelheid afval over het algemeen hoger uitvalt dan van te voren verwacht. Daarnaast mag afval slechts 20 cm boven de rand van de container uitkomen. Houd dus een bepaalde speling aan bij het kiezen van uw containerformaat!

Hoe werkt een 3 kuub container huren?

Een 3 m3 container huren werkt bij 010 Afvalcontainers in slechts 4 simpele stappen:

  1. Bestellen – hierbij kiest u de juiste container en bestelt u deze via onze webshop. Binnen deze bestelling geeft u meteen aan waar en wanneer u de 3m3 container wilt ontvangen.
  2. Ontvangen – na uw bestelling komen wij de 3m3 container op de afgesproken datum plaatsen.
  3. Vullen – na het ontvangen van de container kunt u direct starten met het afvoeren van uw afval in de container. let op: vul de container enkel met afvalstromen die zijn toegestaan in uw 3m3 container.
  4. Op laten halen – de container mag 4 weken blijven staan, tenzij u deze periode verlengt tegen een huurtarief van €2,50 (excl. BTW) per extra dag. Wilt u de container eerder laten ophalen, nog voordat de vier weken voorbij zijn? Maak dan een ophaalafspraak, dan komen wij uw container zo snel mogelijk afvoeren!

 

De kosten voor het plaatsen en afvoeren van de container zijn al inbegrepen bij onze scherpe all-in tarieven in onze webshop. Hetzelfde geldt voor de kosten voor het verwerken van uw afval en vier weken containerhuur. Voor het verlengen van de huurperiode willen wij u vragen om contact met ons op te nemen.

Meteen een 3m3 container huren?