10m3 container huren?

De verschillende 10m3 containers

Bij een 10 m3 container heeft u bij 010 Afvalcontainers de keuze uit vier verschillende containersoorten: de bouwcontainer, de grofvuil container, de groencontainer en de houtcontainer. Afhankelijk van de afvalstroom die u verwacht, kiest u de containersoort die past bij uw klus. Voor de 10m3 container voor bouwafval en grofvuil spreken we van gemengde afvalstromen en dat wil zeggen dat dit een combinatie is van meerdere afvalsoorten. Zo kunt u in de 10 kuub container voor bouwafval bijvoorbeeld niet alleen puin en hout kwijt, maar bijvoorbeeld ook metalen, plastic, meubels en kunststof. Het afval uit deze containers zullen wij op onze werkplaats achteraf nog moeten scheiden, waardoor de bouwcontainer en grofvuil container in een hogere prijsklasse vallen dan een andere 10 kuub container.

Let op: voor puinafval en grondafval hebben wij geen 10 kuub containers in het aanbod. Heeft u toch een container nodig voor puinafval en grondafval? Kies dan voor de puin- of grondcontainer van 3m3 of 6m3

Wat kost een 10m3 container?

Containerprijzen zijn afhankelijk van het containersoort en het containerformaat. Zoals hierboven uitgelegd vallen de bouwcontainer en grofvuil container in een hogere prijsklasse dan de overige 10 m3 containers. Voor alle containers geldt echter dat we spreken van scherpe en transparante all-in tarieven bij het huren van een 10 m3 container. De kosten voor de volgende services zijn namelijk al inbegrepen bij de prijzen in onze webshop:

De huurperiode is hierbij in overleg te verlengen tegen een huurtarief van €2,50 per dag, excl. BTW). Neem hiervoor contact met ons op.

Open vs. gesloten container

De 10 m3 container is te verkrijgen in twee varianten: in zowel een open als een gesloten container. Met een gesloten container beschermt u de inhoud van uw container tegen extreme weersomstandigheden en ongewenst afval van andere buurtbewoners. Wat betreft dit laatste kan het namelijk zo zijn dat medebuurtbewoners ook gebruik maken van uw container, zonder dat u hier toestemming voor heeft gegeven. Zo houdt u zelf minder ruimte over in de container of heeft u ineens andere afvalstromen dan de afvalstromen die zijn toegestaan in uw container. Is het risico hierop relatief hoog in uw omgeving? Neem dan het zekere voor het onzekere en ga voor de gesloten container.

Toch een ander formaat bestellen?